Gå til hovedindholdet
Aula_close Layer 1

Hjælp og vejledning til Aula

Sådan kommer du på Aula på computer:

1. Aktiver dit UNI-login (hvis du ikke allerede har gjort det).
    Vejledningen finder du under Support i hovedmenuen.

2. Klik på "Aula Forældre" øverst på denne side og log ind med UNI-login.
    Den første gang skal du bruge dit NemID for at komme ind. Har du ikke et NemID skal du kontakte BorgerService eller bestille det her (link). Vi har på skolen ikke mulighed for at hjælpe med NemID, da det alene er BorgerService der kan det.

3. Den første gang  skal du tage stilling til samtykker for brug af Aula

4. Aktiver visning af indhold fra Meebook i Aula (skal gøres 1 gang)
    Åben et nyt faneblad og gå ind på meebook.com
    Klik på LOG IND i øverste højre hjørne på meebook.com
    Vælg Forældre login og log ind med dit UNI-login.

Bonusinfo: Hvis du swiper vandret i den øverste menu i appen, kan du se ugeplanen for Meebook

____________________________________________________

Sådan kommer du på Aula-appen:

____________________________________________________

Videoguides til brug af Aula:

• Se videoguides i at logge på og bruge Aula ved at klikke på dette link.
    Videoerne er til højre på siden der åbner.

Trin-for-trin-guides i at bruge Aula på dansk:

Step-by-step-guides in using Aula in English:

• See the instructions by clicking this link.
    The guides are to the right of the page that opens.

Trin-for-trin-guides i at bruge Aula på andre sprog: