Gå til hovedindholdet
Aula_close Layer 1

Aktivering af UNI-login til forældre

Følg nedenstående guide for at aktivere dit forældre-UNI-login.

Bemærk:

• Du skal kun aktivere dit UNI-login 1 gang.
  • Er du ansat på en skole i Danmark er dit UNI-login allerede aktiveret. Du skal derfor ikke aktivere det.

1. Klik på aula.dk
2. Klik på UNILOGIN
aula forside
2. Klik på Jeg kender ikke mit brugernavn
kender ikke brugernavn
3. Klik på Brug NemID (Lærerne kan kun se elevernes brugernavne. Forældre skal selv finde deres)
vælg nemid
4. Udfyld med dine oplysninger og tryk på Næste og log ind med dit NemID

NemID

Får du en advarsel med rød skrift om Ukendt NemID, så klik her for vejledning

5. Du kan se dit brugernavn til unilogin. Skriv det ned! Tryk på Næste
brugernavn
6. Du får nu vist din nye kode. Skriv den ned og klik på Næste.
    Vil du selv vælge din kode, så klik på Vælg selv en kode først. Så vises et par billeder hvor du kan vælge din kode.
kode
7. Du har nu fået brugernavn og kode til unilogin og dermed adgang til Aula og en række andre fritids- og skolesider.